TASTETS '22

gener 28, 2022

Compartim els aprenentatges fets durant el primer tram del projecte de recerca CUINES. Per visualitzar els videos cal clicar els enllaços següents:

EQUIP PREGUNTA ENLLAÇ VÍDEO
1P D’on surt el sushi? https://youtu.be/N2ZsMR8zKwc
2P Per què ens agrada tant la xocolata? https://youtu.be/fGFt8NNmRT0
3P Com es fan els colors dels gelats? https://youtu.be/RBAYHyxpknc
1M Com seria més justa la vida d’una fruita? https://youtu.be/B1sjWH_nl60
2M Com i per què es transformen els aliments? https://youtu.be/KOkjCKXuT_Q
3M Per què tots cuinem amb estris? Com ho fem? https://youtu.be/UT-GqqhqxJY
1G Com afecta l’alimentació al nostre cos? https://youtu.be/lhw8XjhB0M0
2G Per què al món cuinem de maneres tan diferents? https://youtu.be/0fqcPE5CYX8
3G Per què el menjar és diferent a cada país? https://youtu.be/gzZHbevnEhY

 

 

Aprenem a fer alternatives culinàries al menjar processat.Experiències d’Aprenentatge amb Sentit al CESIRE