Estrena Pel·lícules Cine Mut 2n

maig 10, 2019

Aquesta setmana, els infants de 2n vam estrenar les pel·lícules mudes que hem realitzat dins els Projecte de Cinema de l’escola.

Va ser una tarda amb moltes emocions, ja que darrera hi havien moltes hores de treball. Primer, per grups havíem decidit el títol, els personatges, la història, el guió, el cartell, el vestuari i els espais de gravació de cada pel·lícula. Després vàrem fer el rodatges de totes elles i la posterior edició amb l’ajuda de l’estudiant en pràctiques, la Gemma que va fer un gran treball i li vam agraïr en l’estrena amb unes flors.

En l’estrena hi havien els nervis perquè tot sortís bé: el photocall, la catifa vermella, les entrevistes amb els nens d’altres cursos per al reportatge que el·laborarem, les presentacions de cada pel·lícula explicant el títol, els personatges, l’argument de forma breu i la pregunta final per crear espectativa.

Durant la projecció de les pel·lícules vam comprovar que als infants de l’escola els estava agradavant molt, perquè reien i aplaudient en tot moment!

Va ser una gran experiència que recordarem!

I com a traca final, l’equip directiu de l’escola va compartir que dilluns, havíem guanyat el 1r Premi d’Ensenyament del Cercle d’Economia! I vam veure tots junts el reportatge que havia elaborat TV3!

140.574, número sorteigRun, swim, walk, jump… there are a lot of action verbs