La nova fase del desplegament del Projecte Educatiu OP-innov@ al Periódico de Catalunya.

setembre 10, 2017

M’emociona llegir l’article d’innovació educativa que el Periódico de Catalunya dedica avui a la nostra escola.

Durant la lectura em passen moltes coses pel cor i pel cap… però d’entre totes em quedo amb dues: la primera és valorar i prendre consciència de la gran oportunitat professional i personal que tenim la comunitat educativa de l’OP per crèixer i avançar plegats.

La segona és la paraula GRÀCIES! Gràcies als infants per ser el nostre motor d’il.lusió i d’estímul professional.

Agraïr també l’esforç i la confiança de les companyes d’equip directiu com també de la il.lusió i la implicació de tot l’equip humà, mestres i personal d’adm. i serveis, vers el projecte educatiu OP-innov@. Vosaltres sou el batec perquè cada dia els nostres infants puguin aprendre i sentir-se acompanyats de la millor i actialitzada forma.

Gràcies a les famílies per confiar en la professionalitat de tot l’equip docent i de migdia.

I finalment gràcies a l’administració, als amics, als formadors i experts, a les entitats, a les institucions, a les escoles que ens han acollit… que ens acompanyen i fan bategar, i aquest curs encara més, l’OP. Una escola amb inquietuds, reptes, ganes de desaprendre per aprendre, de transformar-se…en definitiva, de millorar per oferir un acompanyament de qualitat i excel.lència als nostres infants.
A tothom… GRÀCIES de tot COR! Xavi.

http://www.elperiodico.com/es/sociedad/20170908/vuelta-al-cole-2017-2018-innovacion-educativa-todo-tren-6274292

Fem aliança amb l’Institut Català de Ciències Cardiovasculars.Benvinguts infants!