Actualització (7/6): pla de reOPertura (juny 2020)

juny 07, 2020

Benvolgudes famílies,

Us escrivim per compartir el pla de reOPertura per aquest més de juny, una vegada la ciutat de Barcelona entri a la Fase 2 de la Desescalada. Ha estat aprovat per unanimitat avui a les 18:00 tots els membres del Consell escolar de l’escola.

Els criteris definits en el Pla de Reobertura de la nostra escola es centren en els acords presos per totes les direccions de Barcelona Ciutat i pels acordats a la Junta Permanent de direccions amb la gerència del Consorci d’Educació de Barcelona el dia 2 de juny de 2020.

Aquest Pla d’Obertura atén a la consideració del Consorci d’Educació que estableix que “Tots els centres, elaboraran el Pla d’obertura amb la clara voluntat d’atendre i prestar el millor servei a l’alumnat i, partint del coneixement de la realitat de cada entorn, adoptaran les mesures organitzatives que millor s’ajustin a cada situació́ en cada una de les etapes educatives. Aquests plans, s’elaboraran amb l’assessorament i acompanyament de la Inspecció́ Educativa”. 

L’equip de mestres i personal de serveis us volem donar les gràcies per tot el suport i acompanyament que hem rebut durant el curs i sobretot aquesta etapa de confinament. De les mil coses que hem après, una d’elles és la importància de compartir la mirada del projecte educatiu amb les famílies. Gràcies pel vostre recolzament, empatia i estima!

ReOPertura (mes juny)-Escola Octavio Paz

NOVETAT (07/06/2020): Seguint les indicacions de “Modificació del Pla d’obertura de centres educatius en fase 2 de desescalada en la finalització del curs 2019-2020 i per a l’organització i funcionament dels centres i els estudis del curs 2020-2021 (aprovat pel procicat en data 20 de maig de 2020) i noves mesures en fase 3”  informem que “per assistir al centre educatiu, serà altament recomanable tenir el calendari vacunal al dia”.

Quaderns de bitàcolaDiàleg + art = comiat de 6è