L'escola es guardonada amb el Premi Baldiri Reixac 2017 i 2018

maig 10, 2017

El curs 2017 la Fundació Carulla guardona l’escola amb el PREMI BALDIRI REIXAC 2017 en la categoria de projecte global d’escola pel nou Projecte Educatiu OP-innov@.

Els Premis Baldiri Reixac estan destinats a l’estímul i al reconeixement de l’escola catalana i valoren en els projectes la qualitat pedagògica, el compromís amb la llengua catalana, la innovació, la inclusió i la integració en el marc d’una societat democràtica. Són convocats per la Fundació Carulla, amb la col·laboració del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i la Universitat Oberta de Catalunya.

L’escola va rebre el guardó de mans de la consellera d’Ensenyament, Meritxell Ruiz, el passat dimecres 24 de maig al Palau de Pedralbes.

   

 

 

 

 

 

_____

El curs 2018 l’escola torna a guanyar un altre PREMI BALDIRI REIXAC 2018 en la categoria alumnes pel projecte d’escola ALTAR DE LA COMUNICACIÓ 2018: Homenatge a Carles Capdevila.

L’acte de lliurament de premis es va fer el passat 3 de juny al Teatre Nacional de Catalunya de mans de la Consellera de Cultura Laura Borràs.

  

Estem molt content pel reconeixement i volem agraïr tota la feina, la il·lusió i l’entrega de l’equip de mestres i del personal de serveis. També de la confiança i el recolzament de les famílies i de les persones, escoles i institucions que ens han acompanyat i ens obert les portes per avançar junts en aquest camí de millora i d’innovació de la nostra pràctica educativa.

Felicitats a tota la ComunitatOP!

 

Una visita especial a P5El Monestir i el Bosc de Poblet, Montblanc, joc medievals… Estem de colònies!