L'escola es guardonada amb el Premi Baldiri Reixac 2017

maig 10, 2017

La Fundació Carulla guardona l’escola amb el PREMI BALDIRI REIXAC 2017 en la categoria de projecte global d’escola pel nou Projecte Educatiu OP-innov@.

Els Premis Baldiri Reixac estan destinats a l’estímul i al reconeixement de l’escola catalana i valoren en els projectes la qualitat pedagògica, el compromís amb la llengua catalana, la innovació, la inclusió i la integració en el marc d’una societat democràtica. Són convocats per la Fundació Carulla, amb la col·laboració del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i la Universitat Oberta de Catalunya.

L’escola va rebre el guardó de mans de la consellera d’Ensenyament, Meritxell Ruiz, el passat dimecres 24 de maig al Palau de Pedralbes.

Estem molt content pel reconeixement i volem agraïr tota la feina, la il·lusió i l’entrega de l’equip de mestres i del personal de serveis. També de la confiança i el recolzament de les famílies i de les persones, escoles i institucions que ens han acompanyat i ens obert les portes per avançar junts en aquest camí de millora i d’innovació de la nostra pràctica educativa.

Felicitats a tota la ComunitatOP.

 

Una visita especial a P5El Monestir i el Bosc de Poblet, Montblanc, joc medievals… Estem de colònies!