L'escola es guardonada amb el Premi Agenda 2030, 1r Premi Ensenyament 2019 i amb els Baldiri Reixac 2017, 2018 i 2019

maig 10, 2017

2022: PREMI AGENDA 2030 de l’Ajuntament de Barcelona

Rebem de mans de l’Ajuntament de Barcelona el Premi Agenda 2030 de BCN (categoria Projectes Educatius) en reconeixement al projecte CUINES, repte de comunitat educativa que ens impulsa a seguir treballant per una educació de qualitat que sigui un eix vertebrador d’un model de desenvolupament sostenible, just i solidari.

 

2019: 1r PREMI ENSENYAMENT de la Fundació Cercle d’Economia

El passat dilluns 6 de maig de 2019 l’escola rep el 1r PREMI ENSENYAMENT 2019 de mans de la FUNDACIÓ CERCLE D’ECONOMIA amb la col·laboració d’EduCaixa.

L’acte el va presidir l’Hble. Conseller d’Educació, Josep Bargalló.

     

INFORMATIUS DE TV3: Octavio Paz, d’escola segregada a escola de referència en 4 anys

DIARI ARA: El cinema entra a l’aula

CONSORCI D’EDUCACIO DE BARCELONA

____________________________________________________

2019: PREMI BALDIRI REIXAC (Categoria Estímul)

Tres anys, tres #baldiris, tres impulsos de la @FundacioCarulla que han ajudat a seguir millorant el repte de l’@OctavioPazBCN: apostar per una escola pública, catalana, de qualitat gaudint de la màgia de la cultura i les arts. #elsbaldiri2019
Fundació Carulla sou part del ❤️OP!

____________________________________________________

2018: PREMI BALDIRI REIXAC (Categoria Alumnes)

Al curs 2018 l’escola guanyar un altre PREMI BALDIRI REIXAC 2018 en la categoria alumnes pel projecte d’escola ALTAR DE LA COMUNICACIÓ 2018: Homenatge a Carles Capdevila.

L’acte de lliurament de premis es va fer el passat 3 de juny de 2018 al Teatre Nacional de Catalunya de mans de la Consellera de Cultura, Laura Borràs.

  

____________________________________________________

2017: PREMI BALDIRI REIXAC (Categoria Escola)

Al curs 2017 la Fundació Carulla guardona l’escola amb el PREMI BALDIRI REIXAC 2017 en la categoria de projecte global d’escola pel nou Projecte Educatiu OP-innov@.

Els Premis Baldiri Reixac estan destinats a l’estímul i al reconeixement de l’escola catalana i valoren en els projectes la qualitat pedagògica, el compromís amb la llengua catalana, la innovació, la inclusió i la integració en el marc d’una societat democràtica. Són convocats per la Fundació Carulla, amb la col·laboració del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i la Universitat Oberta de Catalunya.

L’escola va rebre el guardó de mans de la consellera d’Ensenyament, Meritxell Ruiz, el passat dimecres 24 de maig de 2017 al Palau de Pedralbes.

   

 

 

 

 

____

 

Estem molt contents per tots els reconeixements obtinguts.  Volem agraïr tota la feina, la il·lusió i l’entrega de l’equip de mestres i del personal de serveis. També de la confiança i el recolzament de les famílies i de les persones, escoles i institucions que ens han acompanyat i ens obert les portes per avançar junts en aquest camí de millora i d’innovació de la nostra pràctica educativa.

Felicitats a tota la ComunitatOP!

 

Una visita especial a P5El Monestir i el Bosc de Poblet, Montblanc, joc medievals… Estem de colònies!